Custom Identifier value not created when list item is added from javascript (CSOM)

rated by 0 users
Not Answered This post has 0 verified answers | 1 Reply | 1 Follower

Not Ranked
4 Posts
Points 10
MagnusNinetech posted on Fri, Dec 20 2013 9:32 AM | 193.15.201.247

Hi,

When creating a list item containing a Custom Identifier column with Client Side Object Model the custom ID is not created. The list item is created but the Custom Identifier column is blank. Creating the item the normal way in NewForm.aspx works as expected.

Code looks something like this:

----------------------------------------------------------------------------------

var info = new SP.ListItemCreationInformation();
var listItem = list.addItem(info);
       
//SET COLUMN VALUES...
                   
listItem.update();
   
ctx.load(listItem);
ctx.executeQueryAsync(Function.createDelegate(this, function () { GridItemSaved(listItem); }), Function.createDelegate(this, this.ItemAddedFailed));   

----------------------------------------------------------------------------------

We're running SharePoint 2010 Foundation. I cannot find the exact version of the Custom Identifier but it is was deployed in november 2011.

Regards, Magnus

All Replies

Not Ranked
4 Posts
Points 10
MagnusNinetech replied on Wed, Oct 7 2015 8:25 AM | 193.15.201.247

I ran into the same problem once more. Did a Google search and found my own issue unanswered.

Do you have a solution for this?

Page 1 of 1 (2 items) | RSS
Bamboo Solutions Corporation, 2002-2016